Service & garantie

< Ga terug

Service & garantie

Bij Indu-Doors kunt u rekenen op goede service. Wij vinden het belangrijk dat niet alleen de producten, maar ook de service van hoge kwaliteit is. Daarom bieden wij niet alleen prachtige producten aan, maar bij ons heeft u ook de mogelijkheid om:

 • De deur te laten inmeten bij u thuis
 • De deur te laten bezorgen
 • De deur te laten bezorgen en monteren (afhangen)

Heeft u een probleem of klacht?

Neem bij problemen of klachten direct contact met ons op. Wij doen ons uiterste best om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Wanneer er toch problemen of klachten zijn, kunt u eenvoudig telefonisch (0318-692416) of per e-mail ( info@indu-doors.nl) contact met ons opnemen.

Herroepingsrecht

Omdat de producten die wij maken speciaal voor u op maat gemaakt worden, geldt het standaard herroepingsrecht niet. De verkoop is na de succesvolle betaling definitief. Hierin hanteren wij de algemene regels uit het Burgerlijk Wetboek, Boek 6 artikel 230p. Wanneer het product verkeerd, defect of beschadigd is, valt dit onder een klacht en zullen wij deze als dusdanig behandelen.

Garantie

Indu-Doors garandeert u gedurende een periode van 5 jaren na factuurdatum dat de door haar geleverde binnendeuren geschikt zijn om duurzaam te worden gebruikt voor het doel waarvoor zij zijn bestemd, en zulks onder de hierna volgende voorwaarden:

 • De garantie geldt mits de deur voorzien is van een verflaag met een droge laagdikte van minimaal 120 mµ (totaal).
 • De garantie is beperkt tot in Nederland en België afgehangen deuren.
 • De garantie geldt uitsluitend voor:
  • hinderlijke gebreken ten gevolge van materiaal-, constructie- en behandelingsfouten, echter met uitsluiting van kleur- en structuurafwijkingen in het hout, en van kleine oppervlakte- en droogtescheurtjes, welke in een natuurproduct als hout aanvaard- baar worden geacht,
  • de vervormingen welke de hierna genoemde tolerantie overschrijden:
   • voor de kromming, gemeten loodrecht op het deurvlak: 8 mm
   • voor de scheluwte van de deur in gesloten toestand: 8 mm
 • De koper die aanspraak op de garantie wenst te maken, dient te kunnen bewijzen dat aan de hierboven genoemde voorwaarden is voldaan.
 • Bij beoordeling van klachten inzake vervorming dient het vochtgehalte aan beide zijden in de deur gelijk te zijn.
 • De garantie houdt in her-levering of het herstel (naar keuze deurenproducent) van de betreffende deur(en) inclusief het aanbrengen van een grondverfsysteem. Niet in de garantie opgenomen zijn eventuele bijkomende kosten zoals het demonteren en verwijderen van de oude deur, het plaatsen van de nieuwe deur, het eventueel overzetten van gemonteerd glas en het schilderen van de nieuwe deur.

Deze garantieregels zijn onderdeel van de koopovereenkomst. Neem bij vragen, klachten of opmerking gerust contact met ons op.

Onze algemene voorwaarden vindt u hier.

Via deze website kunt u alleen offertes aanvragen en geen verkoop bevestigen. Wanneer u akkoord gaat met de door ons gestuurde offerte kunt u de offerte accorderen per e-mail.Uw vraag onvoldoende onbeantwoord?

In verband met de grote vraag naar onze producten is de werkdruk hoog en proberen wij zoveel mogelijk vragen online te kunnen beantwoorden. Wordt uw vraag via deze pagina onvoldoende beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op!

< Ga terug Neem contact op >