Schoothoogte slot berekenen

< Ga terug

Schoothoogte slot berekenen

Wanneer u al een bestaand kozijn heeft en de deur los bij ons wilt laten maken, hebben wij de schoothoogte nodig voor het slot.

Het berekenen van de schoothoogte voor het slot is belangrijk en deze moeten wij in MM nauwkeurig weten om het juiste product te maken. Het aantal MM dat wij nodig hebben is van het hart (middelste punt) van de schoothoogte tot de bovenzijde van de deur. Dit kunt u vanaf de oude deur opmeten. Zie de afbeelding voor extra verduidelijking.

Zelf meten?

Zoals ook geldt voor het berekenen van de hoogte en breedte van de deur is het ook mogelijk om het te laten meten door een professional. Het is dan belangrijk dat u dit aangeeft in het onderste veld (overige wensen). De afmetingen die u heeft ingevoerd zullen dan tenietgedaan worden en wij zullen u per e-mail een offerte verzenden over het inmeten. U dient uw adresgegevens in de e-mail te vermelden voor het berekenen van de prijs.Uw vraag onvoldoende onbeantwoord?

In verband met de grote vraag naar onze producten is de werkdruk hoog en proberen wij zoveel mogelijk vragen online te kunnen beantwoorden. Wordt uw vraag via deze pagina onvoldoende beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op!

< Ga terug Neem contact op >