Industriële deuren van hout

Breng stijl in uw huis met industriële, landelijke deuren van hout. Stel uw houten industriële deuren, houten landelijke deuren of eiken houten deuren eenvoudig samen via de website en plaats uw bestelling.

Hoogwaardig afgewerkt
Inmeetservice aan huis
Productie in eigen fabriek
Circa 6 weken levertijd

Welkom bij INDU-DOORS

Er is niets stijlvoller dan de echte jaren ’30 sfeer in huis brengen. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in houtbewerking. Industriële deuren van hout inclusief glas worden geproduceerd in onze moderne fabriek. Altijd precies op maat.

Altijd maatwerk en toch een bepaalde standaard. Dat is onze kracht. Het resultaat? Exclusieve deuren, perfecte uitstraling en hoge kwaliteit tegen de juiste prijs.

Inmiddels hebben we een flinke dosis ervaring opgebouwd. Kijk maar eens naar alle projecten en inspireer uzelf! Waarschijnlijk brengen we u op ideeën.

Soms kan de gewenste deur niet worden samengevat in eenvoudige termen als hoogte, breedte en dergelijke. Dan maken wij graag een offerte voor u. Neem gerust contact met ons op of stuur een mail met uw wensen naar info@indu-doors.nl.

Kies een categorie

Productie van een Indu-Door

U kunt ons gerust deurspecialisten noemen. Elke opdracht wordt vanuit vakmanschap perfect gerealiseerd. Met oog voor detail en precies op maat. U stelt de deur samen; wij zorgen dat deze geproduceerd wordt. Exact zoals u voor ogen hebt.

Om uw keuze vooral makkelijk te maken hebben we een eenvoudige configurator ingericht. In 4 stappen stelt u de gewenste deur samen. Vragen? Veel voorkomende vragen hebben we alvast beantwoord. Komt u er niet uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

INDU