Hoogte/Breedte berekenen

Het berekenen van de hoogte en breedte van de deur, lees hier hoe het werkt.

Als u een deur bij ons gaat bestellen moeten wij de breedte en hoogte maat hebben om de deur te maken, als u aangeeft dat het inmeten niet nodig is hanteren wij de aangeleverde afmetingen  het is dus van belang dat wij de juiste en exacte maten weten.

Stomp

Als u bij een stompe deur de breedte moet opmeten dan doet u dat als volgt: U meet de totale breedte van de deur. Als u nog geen deur en kozijn heeft moet u de sparingsmaten opmeten u doet dat door vanaf de ene muurkant naar de ander muurkant te meten.

Als u bij een stompe deur de hoogte moet opmeten dan doet u dat als volgt: U meet vanaf de bovenkant deur tot de onderkant van de deur, Als u nog geen deur en kozijn heeft moet u de sparingsmaten opmeten u doet dat door vanaf de vloer te meten tot en met het plafond.

Opdek

Als u bij een opdek deur de breedte moet opmeten doet u dat als volgt: U meet vanaf de ene zijkant van de deur exclusief de opdek rand tot de andere zijkant.

Als u bij een opdek deur de hoogte moet opmeten doet u dat als volgt: U meet vanaf bovenkant deur inclusief opdekrand tot onderkant deur.

 

 

 

Contact opnemen
Indu-Doors