Scandinavische eiken deuren
Terug naar het overzicht

Een taatsdeur van Indu-Doors

Bij Indu-Doors hebben veel varianten als het gaat om deuren, één daarvan is een de taatsdeur. Dit is een deur die beide kanten op geopend kan worden en op 90 graden open kan blijven staan. De taatsdeur ziet er erg strak uit, omdat er geen kozijn benodigd is en de deur met scharnieren aan het plafond en in de deur wordt bevestigd.

 

Eiken taats deur 'Madrid'

Wat zijn de keuzes?

We bieden bij Indu-Doors veel keuzemogelijkheden als het gaat om deuren en kozijnen. U hebt namelijk de keuze tussen verschillende mogelijkheden in slot, glas, deurgrepen en kozijnen. Ook op het gebied van kleur bieden we u verschillende keuzes:

  • Wit – zwart – antraciet
    Kiest u voor één van deze kleuren? Dan produceren we de deur van mahoniehout, wat we voorzien van een primer. Deze voorzien we desgewenst van een lak.
  • Naturel-kleurig eiken
    Eikendeuren worden, zoals de naam al zegt, gemaakt van eikenhout. Deze deuren leveren wij onbehandeld aan u uit. U dient deze zelf nog af te lakken. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een mooie matte lak gebruiken die ervoor zorgt dat de eiken-look goed zichtbaar is.

 

Waarom kiest u een taatsdeur?

Dé reden om voor een taatsdeur te kiezen, is de mooie uitstraling. Doordat er geen kozijn benodigd is, creëert u met een taatsdeur een prachtig strak resultaat. Doordat de taatsdeur naar beide zeiden geopend kan worden, ontstaat een ruimtelijk gevoel. Het ingebouwde soft-close-systeem zorgt ervoor dat de deur altijd rustig dichtvalt.