Scandinavische eiken deuren
Terug naar het overzicht

Een stompe deur van Indu-Doors

Bij Indu-Doors hebben veel varianten als het gaat om deuren, één daarvan is een de stompe deur. Deze stompe deur is een deur die in het kozijn valt en nie,t zoals bij een opdekdeur, tegen het kozijn. lijkt een stompe deur erg veel op een opdekdeur, maar het grote verschil is de opdekrand die bij een opdekdeur aan de bovenkant en zijkant zit.

 

Wat zijn de keuzes?

We bieden bij Indu-Doors veel keuzemogelijkheden als het gaat om deuren en kozijnen. U hebt namelijk de keuze tussen verschillende mogelijkheden in slot, glas, deurgrepen en kozijnen. Ook op het gebied van kleur bieden we u verschillende keuzes:

  • Wit – zwart – antraciet
    Kiest u voor één van deze kleuren? Dan produceren we de deur van mahoniehout, wat we voorzien van een primer. Deze voorzien we desgewenst van een lak.
  • Naturel-kleurig eiken
    Eikendeuren worden, zoals de naam al zegt, gemaakt van eikenhout. Deze deuren leveren wij onbehandeld aan u uit. U dient deze zelf nog af te lakken. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een mooie matte lak gebruiken die ervoor zorgt dat de eiken-look goed zichtbaar is.

 

Waarom kiest u een stompe deur?

De belangrijkste reden om voor een stompe deur te kiezen, is het uiterlijk. Een stompe deur ziet er erg strak uit in vergelijking met een opdekdeur. Een stompe deur houdt, net als een opdekdeur, veel geluid en tocht tegen.

Deuren van eikenhout