Scandinavische eiken deuren
Terug naar het overzicht

Een schuifdeur van Indu-Doors

Bij Indu-Doors hebben veel varianten als het gaat om deuren, één daarvan is een de schuifdeur. Deze deurvariant hangt los van de vloer. Boven de deur wordt een rail bevestigd waaraan de deur komt te hangen.

Wat zijn de keuzes?

We bieden bij Indu-Doors veel keuzemogelijkheden als het gaat om deuren. U hebt namelijk de keuze tussen verschillende mogelijkheden in slot, glas,  en deurgrepen. Ook op het gebied van kleur bieden we u verschillende keuzes:

  • Wit – zwart – antraciet
    Kiest u voor één van deze kleuren? Dan produceren we de deur van mahoniehout, wat we voorzien van een primer. Deze voorzien we desgewenst van een lak.
  • Naturel-kleurig eiken
    Eikendeuren worden, zoals de naam al zegt, gemaakt van eikenhout. Deze deuren leveren wij onbehandeld aan u uit. U dient deze zelf nog af te lakken. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een mooie matte lak gebruiken die ervoor zorgt dat de eiken-look goed zichtbaar is.

 

Mogelijkheden met een schuifdeur?

Met een schuifdeur hebt u verschillende interessante keuzemogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een extra paneel naast de deur, waar de deur mooi voorlangs kan schuiven. Ook kunt u kiezen voor een dubbel schuifdeursysteem of meerdere panelen.

Waarom kiest u een schuifdeur?

Een schuifdeur is ideaal als u wilt dat een deur weinig ruimte in beslag neemt. De deur kan zelfs volledig wegvallen in de muur, waardoor nog meer ruimte ontstaat. Net als bij een taatsdeur is er bij een schuifdeur geen kozijn benodigd, waardoor een prachtig strakke afwerking mogelijk is.