Scandinavische eiken deuren
Terug naar het overzicht

Een opdekdeur van Indu-Doors

Wat is een opdekdeur

Bij Indu-Doors verkopen we verschillende soorten deuren. Eén daarvan is de opdekdeur. De opdekdeur wordt standaard gebruikt in nieuwbouwwoningen. De kenmerken van de opdekdeur hebben vrij veel gelijkenissen met een stompe deur. Het verschil zit in de opdekrand. Waar een stompe deur volledig in het kozijn valt, valt de rand van een opdekdeur tégen het kozijn.

 

Wat zijn de keuzes?

We bieden bij Indu-Doors veel keuzemogelijkheden als het gaat om deuren en kozijnen. U hebt namelijk de keuze tussen verschillende mogelijkheden in slot, glas, deurgrepen en kozijnen. Ook op het gebied van kleur bieden we u verschillende keuzes:

  • Wit – zwart – antraciet
    Kiest u voor één van deze kleuren? Dan produceren we de deur van mahoniehout, wat we voorzien van een primer. Deze voorzien we desgewenst van een lak.
  • Naturel-kleurig eiken
    Eikendeuren worden, zoals de naam al zegt, gemaakt van eikenhout. Deze deuren leveren wij onbehandeld aan u uit. U dient deze zelf nog af te lakken. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een mooie matte lak gebruiken die ervoor zorgt dat de eiken-look goed zichtbaar is.

 

Waarom kiest u een opdekdeur?

De belangrijkste reden om voor een opdekdeur te kiezen, is het montage-gemak. In iedere nieuwbouwwoning worden standaard opdekdeuren gemonteerd. Het kozijn is dan al voorzien van paumelles, dezelfde als op onze opdekdeuren. U monteert uw nieuwe Indu-Doors dan ook heel gemakkelijk op het bestaande kozijn.

Een opdekdeur weerhoudt ook veel geluid, is goed afsluitbaar en laat weinig kou en tocht door.