Alles over de kozijnen

< Ga terug

Alles over de kozijnen

Door de moderne machinale mogelijkheden is het bij Indu-Doors mogelijk om zich te onderscheiden van vele anderen: maatwerk is geen meerwerk. Hierdoor kan Indu-Doors ook voor afwijkende maten de meest gepaste prijs bieden. Zo ook met de kozijnen. De taatsdeuren / doorklapdeuren kunnen alleen met kozijn geleverd worden. Wilt u een offerte aanvragen voor het kozijn? Dit kan eenvoudig via e-mail. Het is belangrijk dat u de exacte maten aan ons door geeft. U kunt al uw wensen in de e-mail toevoegen (eikenhout of zwart voor-behandeld, ophalen / verzenden, etc.) Wij zullen een prijsberekening maken en binnen enkele werkdagen naar u toezenden.

Als u wilt dat een ervaren vakman het kozijn gaat inmeten, of bij het leveren van het kozijn direct het montagewerk (afhangen) voor u doet, geef dit dan ook aan in de e-mail. Zowel het verzenden als het inmeten en afhangen (montagewerk) besteden wij uit aan vaste specialisten. Als u hiervoor een offerte wilt opvragen is het belangrijk dat u uw adresgegevens en woonplaats vermeldt in de e-mail.Uw vraag onvoldoende onbeantwoord?

In verband met de grote vraag naar onze producten is de werkdruk hoog en proberen wij zoveel mogelijk vragen online te kunnen beantwoorden. Wordt uw vraag via deze pagina onvoldoende beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op!

< Ga terug Neem contact op >