Aanbod

# Onze stompe- en opdekdeuren


Industriële deuren eikenhout

Bekijk eiken deuren

Industriële deuren zwart

Bekijk zwarte deuren

Nog veel meer

Het unieke recept van de industriële stijl met kwalitatief hout maakt de eigen productielijn groter en beperkt zich niet tot de opdek- en stompe deuren alleen. Ook schuifdeuren, doorslagdeuren, kozijnen en scheidingswanden biedt Indu-Doors op maat. Door de moderne machinale mogelijkheden is het bij Indu-Doors mogelijk om zich te onderscheiden van vele anderen: maatwerk is geen meerwerk. Hierdoor kan Indu-Doors ook voor afwijkende maten de meest gepaste prijs bieden. Bekijk de foto's om een impressie van onze producten te krijgen.

Bekijk specialiteiten

Schuifdeuren

Indu-Doors biedt u schuifdeuren van hout, in de industrieële stijl (staal-look). Klik op de onderstaande button om naar de pagina van industrieële schuifdeuren te gaan.

Alles over schuifdeuren

Scheidingswanden

Scheidingswanden van hout in de industrieële stijl (staal-look) brengt de sfeer echt in huis. Wij bieden alles geheel op maat. Klik op de onderstaande button om naar de pagina van industrieële scheidingswanden te gaan.

Alles over scheidinswanden

Doorslagdeuren

Indu-Doors biedt u doorslagdeuren (ook wel doorklapdeuren) van hout in de industrieële stijl (staal-look). Klik op de onderstaande button om naar de pagina van industrieële doorslagdeuren te gaan.

Alles over doorslagdeuren

Kozijnen

Kozijnen van hout in de industrieële stijl (staal-look) brengt de sfeer echt in huis. Wij bieden alles geheel op maat. Klik op de onderstaande button om naar de pagina van industrieële kozijnen te gaan.

Alles over kozijnen

Mist u nog iets?

Bent u op zoek naar iets speciaals? Iets wat nog niet op onze website staat? Neem dan gerust contact met ons op. Door de moderne machinale mogelijkheden is het bij Indu-Doors mogelijk om zich te onderscheiden van vele anderen: maatwerk is geen meerwerk. Hierdoor kan Indu-Doors ook voor afwijkende maten de meest gepaste prijs bieden.

Neem contact op